انتصاب خانم ایناس الشهوان به عنوان سفیر عربستان در پولند

رسانه‌های رسمی عربستان سعودی اعلام کردند که خانم ایناس الشهوان به عنوان سفیر جدید این کشور در پولند تعیین شده است.

خانم الشهوان دارای مدرک کارشناسی ارشد در روابط بین‌الملل است و سومین دیپلومات زن عربستان است که به سمت سفارت گماشته می‌شود. او از سال ۲۰۰۷ تاکنون در وزارت امور خارجه عربستان فعالیت دارد.

این دیپلومات عربستان جمعه، چهارم میزان، استوارنامه خود را به کارول ناوروتسکی، رئیس‌جمهور پولند تحویل داد.

خانم الشهوان با رئیس‌جمهور پولند درباره تقویت روابط دوجانبه و منافع مشترک دو کشور گفت‌وگو کرد.

پیش از این، او در آوریل ۲۰۲۱ به عنوان سفیر عربستان در سویدن و آیسلند منصوب شده بود و پس از شاه‌دخت ریما بنت بندر بن سلطان و خانم امل المعلمی سومین زن سفیر عربستان است.

این دیپلومات برنامه رهبران نوظهور دانشگاه هاروارد را به پایان رسانده و اخیراً مشاور معاون وزیر خارجه در امور سیاسی بود. او همچنین فارغ‌التحصیل اولین دوره «برنامه رهبران آینده» وزارت خارجه عربستان است که در سال ۲۰۱۷ آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

عربستان
نظرات (0)
افزودن نظر