امریکا برای اطلاعات درباره برنامه هسته‌ای ایران ۲۰ میلیون دالر پاداش تعیین کرد

وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرده است که برای دریافت اطلاعات درباره برنامه هسته‌ای ایران، تا سقف ۲۰ میلیون دالر پاداش پرداخت می‌کند.

بر اساس اطلاعیه برنامه «پاداش برای عدالت»، واشنگتن در پی دریافت اطلاعات درباره تأسیسات، تجهیزات، فناوری‌ها، دانشمندان، کارمندان و سازمان‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران است. اطلاعات درباره انتقال و جابه‌جایی این تجهیزات و افراد نیز شامل این درخواست می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است که افرادی که اطلاعات معتبر ارائه کنند، ممکن است علاوه بر دریافت پاداش مالی، به مکان امن نیز انتقال داده شوند.

وزارت خارجه امریکا تأکید کرده است که این کشور به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای متعهد است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد و دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، احتمال حملات نظامی تازه علیه ایران را نیز بررسی می‌کند. ترامپ روز جمعه بار دیگر تأکید کرد که اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

بیشتر بخوانید:

نظرات (0)
افزودن نظر