سراجالدین حقانی، وزیر داخله طالبان، از اقدام این گروه در برکناری کارمندان حکومت پیشین و جایگزینی افراد خود در ادارات دولتی ابراز نگرانی کرد.
به گفته حقانی، برکناری کارمندان پیشین و جابهجایی افراد طالبان نشاندهنده ضعف این گروه است. او معتقد است که باید افراد با تجربه و شایسته را استخدام کرد، نه اینکه آنها را برکنار و خود را جایگزین کرد.
طبق گزارشها، طالبان طی سه سال گذشته بخش قابل توجهی از کارمندان مسلکی حکومت پیشین را برکنار و افراد خود را در ادارات دولتی مستقر کرده است. این در حالی است که بسیاری از کادرهای دولت پیشین به دلیل ترس از انتقام طالبان به کشورهای دیگر پناه بردهاند.
حقانی تاکید کرد که برکناری کارمندان ممکن است به بیکاری و مهاجرت آن ها منجر شود و طالبان نباید اجازه دهد که این افراد به خارج بروند. او بدون اشاره به قدرتطلبی طالبان، گفت که این گروه برای رضا خدا جهاد کرده است.
وزیر داخله طالبان خواستار رفتار صبورانه و نصیحتآمیز با کارمندان پیشین شد و تاکید کرد که برکناری آنها نشاندهنده ضعف طالبان است.
بیشتر بخوانید:

