">
تلویزیون چکاد

طالبان حملات پهپادی پاکستان در ننگرهار را تایید کردند

122

به دنبال گزارش‌هایی از حمله پهپادی در ولایت ننگرهار، طالبان وقوع این رویداد را تایید کرده و اعلام کرده‌اند که در نتیجه دو حمله پهپادی در ولسوالی شینواری، سه کودک و یک زن زخم برداشته‌اند.

دفتر والی طالبان در ننگرهار روز پنج‌شنبه، ششم سنبله، در اعلامیه‌ای گفته است این حمله شب گذشته بر یک خانه مسکونی در شینواری انجام گرفته است. به اساس اعلامیه، زخمیان به شفاخانه انتقال داده شده و وضعیت آنان رضایت‌بخش گزارش شده است. همچنین تأکید شده که این خانواده هیچ‌گونه وابستگی به گروهی نداشته و در نتیجه رویداد، سه اتاق خانه‌شان ویران شده است.

منابع محلی نیز خبر داده‌اند که همزمان با این رویداد، یک حمله هوایی دیگر در ولسوالی سپیره ولایت خوست رخ داده است. به گفته آنان، این حمله حوالی ساعت یک شب گذشته در منطقه «سورکاخ لاهوری» صورت گرفته و خانه‌های غیرنظامیان را هدف قرار داده است.

منابع افزوده‌اند که در این رویداد دو کودک جان خود را از دست داده و شش تن دیگر، شامل زنان و مردان، زخمی شده‌اند. آنان تاکید می‌کنند که حمله توسط هواپیماهای بی‌سرنشین پاکستانی انجام شده است.

پاکستان در گذشته نیز بارها حملات مشابهی را در ولایت‌های خوست، پکتیا و پکتیکا به اجرا گذاشته که منجر به کشته و زخمی‌شدن شمار زیادی از غیرنظامیان شده است. در یکی از این موارد، در ماه جدی سال گذشته، حملات هوایی پاکستان بخش‌هایی از ولسوالی برمل پکتیکا را هدف قرار داد.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.