سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) میگوید که رادیو به عنوان یکی از قابل اعتمادترین و گستردهترین اشکال رسانهای در جهان، در دورانی که نوآوریهای تکنالوژیکی با سرعت چشمگیر در حال تغییر هستند، وارد قرن دوم خدمت خود میشود.
در گزارش این سازمان که روز پنجشنبه، ۱۳ فبروری، منتشر شده است، ذکر شده که این رسانه در حالی که بسیاری از پلتفرمهای جدید با سرعت از مد میافتند، همچنان به عنوان یک ابزار مهم ارتباطی در دسترس مردم قرار دارد.
این سازمان خاطرنشان کرده است که در سال ۲۰۱۱، کشورهای عضو این سازمان روز جهانی رادیو را اعلام کردند و در سال ۲۰۱۲، مجمع عمومی سازمان ملل متحد این روز را به رسمیت شناخت.
براساس این گزارش، رادیو نقش بسزایی در کمک به جوامع در مواجهه با بلایای طبیعی مانند توفانهای گرمسیری و سیلابها دارد و این امر در تحقق اهداف بینالمللی سازمانهای مختلف موثر است.
یونسکو میگوید که این رسانه با انتشار اطلاعات مبتنی بر واقعیت و برنامههای اختصاصی، صدای مردم و شنوندهگان را به گوش جهانیان میرساند.
این در حالی است که طالبان پس از سلطه بر افغانستان محدودیتهای گستردهای علیه رسانهها، به ویژه برنامههای رادیویی، وضع کردهاند که در نتیجه دهها رادیو از فعالیت بازماندهاند.
طالبان همچنان در شماری از ولایتها صدای زنان را در رادیوها منع کردهاند.
بیشتر بخوانید: