">
تلویزیون چکاد

ایران تا پایان سال جاری خورشیدی، دو میلیون افغان فاقد مدرک را اخراج می‌کند

156

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان می‌گوید که مقام‌های ایرانی قصد دارند دو میلیون مهاجر افغان بدون مدرک قانونی را تا پایان سال جاری خورشیدی اخراج کنند.

این سازمان روز شنبه، ۱ جدی، در پیامی افزوده که صدها هزار مهاجر افغان در سال جاری از ایران به کشور بازگشته‌اند و برگشت بیش‌تر آنان اجباری بوده است.

در همین حال، مقام‌های ایرانی به سازمان ملل تأیید کردند که شماری از مهاجران قانونی نیز اخراج شده‌اند.

کمیساریای عالی سازمان ملل تأکید کرده است که بازگشت مهاجران باید داوطلبانه باشد.

پیش‌تر از این نیز فرمانده کل نیروهای انتظامی ایران گفته بود که دو میلیون افغان بدون مدرک را به‌زودی اخراج خواهند کرد.

این در حالی است که سال گذشته نیز پاکستان تصمیم به اخراج بیش از یک میلیون مهاجر غیرقانونی افغان گرفته بود که این روند هنوز ادامه دارد.

گفتنی است که بیش‌تر این مهاجران به دلیل محدودیت‌های طالبان از جمله تهدید، فقر و بیکاری به کشورهای همسایه پناه برده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.