">
تلویزیون چکاد

گزارش جدید یوناما؛ طالبان فضای رسانه و خبرنگاری را از ارعاب و وحشت پر کرده است

116

در گزارش جدید دفتر هیئت معاونت ملل متحد در افغانستان موسوم به یوناما، نگرانی شدیدی از تاثیرات منفی اقدامات وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان بر حقوق و آزادی‌های مردم افغانستان بیان است.

بر اساس این گزارش، فعالیت‌های این وزارتخانه طالبان فضای تهدید و ارعاب در کشور را افزایش داده است. کارشیوه‌های صادر شده توسط این وزارت، اغلب به صورت شفاهی و فاقد صراحت، ثبات و قطعیت قانونی هستند

عدم پایبندی به این کارشیوه‌ها حتی در موارد مشخص، ممکن است منجر به مجازات‌های شدید شود.

یوناما همچنین گزارش داده که فعالیت‌های این وزارت، تاثیرات منفی و تبعیض‌آمیز بر حقوق و آزادی‌های بنیادی مردم به‌ویژه زنان داشته است.

رییس پیشین کمیسیون حقوق بشر افغانستان نیز معتقد است که این تبعیض هدفمند علیه زنان، نارضایتی‌های بیشتری را در جامعه ایجاد خواهد کرد.

در پاسخ به گزارش یوناما، وزارت امر به معروف تالبان ادعا کرده، هر عملی که خلاف اصول اسلامی و افغانی و قوانین آن‌ها نباشد، ممنوع نشده است.

این در حالی است که تالبان بارها از سوی سازمان‌های بین‌المللی به نقض حقوق بشر، به‌ویژه حقوق زنان، متهم شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.