مسوولان ترمیمگاههای موتر در ولایت بامیان میگویند، فقر و تنگدستی باعث شده تا بسیاری از کودکان در سال جاری به سمت کارگری و اعمال شاقه روی بیاورند.
بسیاری از کودکان در مصاحبه با رسانههای خبری گفتهاند، به دلیل فقر مجبور شدهاند تا درس و کتاب خود را رها کرده و به سمت کارگری بروند اما آرزو میکنند که بتوانند بار دیگر درس بخوانند.
مسوولان ترمیمگاههای موتر در بامیان تاکید ورزیدهاند که در سال جاری تعداد کودکان کارگر در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است و این کودکان به دلیل فقر زیاد با دستمزدهای بسیار ناچیز کارهای سنگین میکنند.
همزمان، سازمان نجات کودکان نیز در ماه ژانویه گفته است در سال ۲۰۲۲، دستکم ۲۹ فیصد از خانوادههایی که سرپرست آنها زنان هستند مجبور شدهاند که حداقل یک کودک خود را برای انجام کارهای شاقه بیرون بفرستند.
در عین حال، آگاهان امور اجتماعی تاکید دارند که کودکان در محیط کاری مصون نیستند و ممکن است با خشونتهایی از طرف صاحبان کار خود مواجه شوند.
این افراد میگویند، طالبان مکلف هستند تا برای بیرون رفت از این معضل اقدامات مناسبی انجام دهند و ضمن فراهمسازی زمینه درس و تعلیم برای کودکان، آنها را از انجام کارهای شاقه نجات دهند.
بیشتر بخوانید: