">
تلویزیون چکاد

محرابی تایید کرد: انتقال پول به افغانستان از دسامبر متوقف شده است

195

شاه محمد محرابی، رییس کمیته تقتیش بانک مرکزی افغانستان که در کنترل طالبان قرار دارد می‌گوید، انتقال پول نقد برای کمک‌های بشردوستانه به افغانستان از اواسط ماه دسامبر به حالت تعلیق درآمده است.

آقای محرابی تاکید ورزید که کمک‌های بشردوستانه در ثبات ارزش افغانی نقش دارند و توقف این روند در کنار ممنوعیت نقل و انتقالات بانکی و منجمد شدن هفت میلیارد دالر دارایی افغانستان باعث می‌شوند تا قیمت‌ها افزایش یابد و حقوق کارمندان بخش‌های مختلف پرداخت نشود.

از طرفی، بانک مرکزی طالبان روز گذشته با انتشار اعلامیه‌ای مدعی شد که گزارش‌ها پیرامون تعلیق انتقال پول هفتگی به کشور نادرست است.

رییس کمیته تفتیش بانک مرکزی افغانستان در ادامه به گزارش سازمان ملل در خصوص نیازمندی ۷۰ فیصد از مردم افغانستان به کمک‌های بشردوستانه اشاره کرده و افزود، بسیاری در این کشور با گرسنگی مواجه هستند و قطع کمک‌ها باعث افزایش فقر خواهد شد.

همزمان، آگاهان روابط بین‌الملل نیز می‌گویند، کمک‌های جهانی با هدف فشار به طالبان قطع شده‌اند تا این گروه ممنوعیت تحصیل و کار زنان و دختران را در افغانستان لغو کند.

این افراد هشدار می‌دهند که طالبان باید سیاست خود را نرم‌تر کنند و آن را تغییر دهند، در غیراینصورت با یک فاجعه انسانی مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.