اولین نشست مشورتی سیاسی میان سئول و کابل برگزار شد

وزارت امورخارجه افغانستان اعلام کرده است که اولین نشست مشورتی سیاسی میان سئول و کابل پیرامون دستاوردها و حفظ حقوق زنان در گفتگوهای صلح برگزار شده است.

 

در این نشست تاکید شده است که دستاوردهای دو دهه اخیر مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها باید در گفتگوهای بین‌الافغانی صلح در نظر گرفته شود.

میرویس ناب، معین سیاسی وزارت امور خارجه و لی کیانگ چل، نماینده ویژه کره جنوبی برای افغانستان و پاکستان روی گسترش همکاری‌های دو‌جانبه و همگرایی چندجانبه در سطح منطقه و جهان بحث کردند.

در این نشست طرفین بر اهمیت برقراری صلح در افغانستان و ایجاد یک کشور با ثبات و دموکراتیک تبادل نظر کرده و گفتند که هر نوع راه‌حل سیاسی که از دل مذاکرات صلح بیرون بیاید باید شامل حفظ حقوق زنان، جوانان و اقلیت‌ها باشد.

نمایندگان کره جنوبی در کابل نیز نسبت به تعمیق روابط دوجانبه با استفاده از چارچوب‌های مختلف و بررسی فرصت‌های بالقوه برای همکاری در بخش‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌سازی و احیای فضای سبز اطمینان دادند.

بیشتر بخوانید:

افغانستانبرقراری صلحپاکستانجوانانحفظ حقوق زنانحقوق زناندموکراتیکزنانلی کیانگ چلمذاکرات صلحمیرویس نابوزارت امور خارجهوزارت امورخارجه
نظرات (0)
افزودن نظر