کابل: اسلام‌آباد پیکارجویان طالب را وادار به کاهش خشونت کند

وزارت خارجه افغانستان با انتشار اعلامیه‌ای بر لزوم همکاری پاکستان برای کاهش خشونت و برقراری آتش‌بس سراسری در این کشور تاکید ورزیده است.

 

وزارت خارجه در واکنش به گفته‌های اخیر شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان از اسلا‌م‌آباد می‌خواهد تا برای برقراری آتش‌بس در افغانستان همکاری کند.

در اعلامیه این وزارتخانه آمده است که پیکارجویان طالب خشونت‌ها را به صورت بی‌پیشینه‌ای افزایش داده و مواضع تازه‌ای برای گفت‌وگوهای صلح ایجاد کردند.

پیش از این، شاه محمود قریشی،‌ وزیر خارجه پاکستان گفته بود که ریاست جمهوری جدید آمریکا باید به روند جاری برای صلح افغانستان ادامه دهد و خروج نظامیان خارجی از این کشور نیز متوقف نشود.

وی در ادامه به خبرنگاران گفت، آمریکا باید شرایط برحال در این کشور را درک کرده و به جای عقب‌نشینی، روندی را که از قبل آغاز شده ادامه بدهد.

بیشتر بخوانید:

آتش‌بسآمریکااسلام‌آبادافغانستانپیکارجویان طالبخبرنگارانخشونت‌هازیر خارجه پاکستانشاه محمود قریشیصلحنظامیان خارجیهمکاری پاکستانوزارت خارجه
نظرات (0)
افزودن نظر