">
تلویزیون چکاد

پس از کشته شدن ۲۶ نفر در پهلگام هند تمام ویزه‌های پاکستانی را باطل کرد

92

در پی حمله‌ مرگبار بر گردشگران در منطقه‌ پهلگام کشمیر، هند اعلام کرده است که مرزهای خود را به روی شهروندان پاکستانی بسته و ویزه‌های صادرشده در چارچوب برنامه‌ معافیت ویزه‌ کشورهای سارک را لغو کرده است.

وزارت خارجه‌ هند روز چهارشنبه، ۲۳ اپریل، با نشر اعلامیه‌ای گفته است که تمامی ویزه‌های صادرشده به شهروندان پاکستانی تحت این برنامه «ملغی اعلام شده» و دارنده‌گان آن موظف‌اند که ظرف ۴۸ ساعت خاک هند را ترک کنند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که یک گروه ناشناخته به‌نام «جبهه مقاومت» مسوولیت حمله بر غیرنظامیان را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که دست‌کم ۲۶ کشته برجای گذاشته و از مرگبارترین حملات در کشمیر در سال‌های اخیر عنوان شده است.

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، که سفر رسمی خود به عربستان سعودی را نیمه‌کاره رها کرده، این حمله را «اقدامی شنیع» خوانده و تاکید کرده است که عاملان آن به پنجه‌ قانون سپرده خواهند شد.

هم‌زمان، وزیر دفاع هند وعده داده است که واکنش سریع و قاطع به این رویداد نشان داده خواهد شد. به‌گفته‌ مقام‌های امنیتی، عملیات گسترده‌ جست‌وجو برای بازداشت عاملان حمله در منطقه در جریان است.

گروه جبهه مقاومت در پیامی در رسانه‌های اجتماعی مدعی شده که هدف از این حمله، اعتراض به «اسکان بیش از ۸۵ هزار شهروند هندی» در کشمیر بوده است؛ امری که این گروه آن را تلاش برای تغییر بافت جمعیتی منطقه می‌خواند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.