">
تلویزیون چکاد

حمله به مقر پولیس در پاکستان؛ ۳۱ نفر کشته و بیش از ۱۰۰ نفر زخمی شدند

0

در پی انفجار و حمله مسلحانه به مجتمع پولیس «اولد پولیس لاینز» در شهر کوهات پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر، از جمله ۱۶ مأمور پولیس، کشته و بیش از ۱۰۰ نفر زخمی شده‌اند؛ درگیری میان مهاجمان و نیروهای امنیتی همچنان ادامه دارد.

مهاجمان روز جمعه، ۲۷ سنبله، به مجتمع پولیس در شهر کوهات در ایالت خیبر پختونخوا یورش بردند. این مجتمع مقر پولیس در سطح منطقه است و دفترهای اداره مبارزه با تروریسم و شعبه ویژه پولیس را در خود جای داده است.

به گفته یک مقام ارشد پولیس، شماری از مهاجمان هنوز در بخش شعبه ویژه این مجتمع سنگر گرفته‌اند و تبادل آتش از شب گذشته ادامه دارد. شمار دقیق افراد مسلح باقی‌مانده مشخص نیست.

این حمله در حالی رخ داده است که خشونت‌های مسلحانه در ایالت‌های خیبر پختونخوا و بلوچستان افزایش یافته است. پاکستان گروه‌های مسلح مستقر در افغانستان را عامل بخشی از این حملات می‌داند؛ اما طالبان این ادعا را رد کرده‌اند. این اختلافات در سال‌های اخیر به افزایش تنش و درگیری میان کابل و اسلام‌آباد انجامیده است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.