">
تلویزیون چکاد

سازمان ملل: درگیری‌های طالبان و پاکستان ۹۴ هزار تن را آواره کرده است

79

تام فلیچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور کمک‌های بشردوستانه، روز سه‌شنبه، هجدهم حمل، گفت که در پی درگیری‌های مرزی میان طالبان و نظامیان پاکستانی، ۹۴ هزار تن آواره شده‌اند.

او افزود که ۷۱ تن نیز در پی باران و سیل‌های اخیر در ۳۱ ولایت افغانستان جان باخته‌اند.

در همین حال، دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) در گزارشی اعلام کرده است که نزدیک به ۱۰۰ هزار تن در ولسوالی‌های برگمتال و کامدیش ولایت نورستان، به دلیل قطع راه ارتباطی با مرکز، از خدمات اساسی محروم شده‌اند.

اوچا اضافه کرده است که ۹۴ هزار تن در اثر درگیری‌های نظامی میان طالبان و پاکستان بی‌جا شده‌اند. این افراد در ولایت‌های خوست، ننگرهار، پکتیکا و پکتیا آواره گردیده‌اند.

افزون بر این، ۲۵ مرکز صحی و ۴۱ مکتب در ولایت‌های کابل، خوست، کنر، ننگرهار، پکتیا و پکتیکا بر اثر گلوله‌باران و ناامنی آسیب دیده، تعطیل یا تعلیق شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.