">
تلویزیون چکاد

وزیر داخله پاکستان عاملان حمله‌ها را از افغانستان معرفی کرد

46

محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، مدعی شد که عاملان حمله‌های اخیر این کشور از افغانستان وارد شده‌اند. او امروز (شنبه، ۲۴ عقرب) از دانشکده افسری در وانه بازدید کرد، جایی که اوایل هفته جاری یک حمله مسلحانه در آن خنثی شده بود.

نقوی در سخنرانی خود به بزرگان قبایل گفت که مقام‌های بلندپایه پاکستان، از جمله اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و خواجه آصف، وزیر دفاع، بارها با افغانستان درباره افزایش حمله‌ها گفتگو کرده‌اند. او افزود: «بارها گفتیم تروریزم باید متوقف شود. صلح ما را نابود نکنید.»

وزیر داخله با اشاره به انفجار انتحاری اخیر در اسلام‌آباد اعلام کرد که در این حمله نیز عناصر وابسته به افغانستان دخیل بوده‌اند و پیش‌تر طالبان را مسئول حمله‌های وانه و اسلام‌آباد دانسته بود. او تأکید کرد: «هیچ‌یک از حمله‌های اخیر توسط شهروندان محلی انجام نشده و مهاجمان از بیرون وارد می‌شوند.»

حمله به دانشکده افسری وانه در ۱۰ عقرب رخ داد. در این حادثه تمامی دانشجویان و استادان نجات یافتند و مهاجمان کشته شدند، اما سه نفر در عملیات پاک‌سازی جان باختند. نقوی افزود که دانشکده بازسازی خواهد شد و ارتش و نیروهای مرزی با نجات همه دانشجویان و معلمان نمونه‌ای از شجاعت و حرفه‌ای‌گری را نشان دادند.

او مهاجمان را «عناصر وحشی» و فاقد انسانیت خواند و گفت: «هیچ دینی هدف قرار دادن کودکان را اجازه نمی‌دهد.» پاکستان در ماه‌های اخیر شاهد افزایش حمله‌های مسلحانه، به‌ویژه در خیبرپختونخوا و بلوچستان بوده است. تحریک طالبان پاکستان پس از پایان آتش‌بس با دولت در نومبر ۲۰۲۲ اعلام کرده بود که حمله‌ها علیه نیروهای امنیتی را افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.