">
تلویزیون چکاد

بحران بی‌سابقه آب در تهران و اجرای طرح قطع شبانه

114

گزارش‌ها نشان می‌دهد که میزان بارندگی در تهران به پایین‌ترین سطح خود در یک قرن اخیر رسیده و نیمی از شهرهای ایران ماه‌هاست حتی یک قطره باران ندیده‌اند.

برای صرفه‌جویی در مصرف آب، حکومت ایران تصمیم دارد طرح مرحله‌ای آب را در تهران اجرا کند.

عباس علی آبادی روز شنبه گفت این برنامه همچنان در دستور کار است و ممکن است شب‌ها که مصرف کاهش می‌یابد، فشار آب تا حد صفر پایین آورده شود.

او افزود هدف از این اقدام جلوگیری از هدررفتن آب است و از شهروندان تهرانی خواست تا مخازن ذخیره آب نصب کنند.

خبرگزاری تسنیم گزارش داده محدودیت‌های آبی و قطع شبانه آب در پایتخت حدود ۱۰ روز است که بی‌سر و صدا آغاز شده است.

تهران با تابستان‌های گرم و خشک معمولاً با باران پاییز و برف زمستان تعدیل می‌شود، اما اکنون با خشکسالی بی‌سابقه روبه‌رو است.

این شهر روزانه سه میلیون متر مکعب آب مصرف می‌کند و سد امیرکبیر روی رودخانه کرج، یکی از پنج منبع اصلی تأمین آب پایتخت، تنها ۱۴ میلیون متر مکعب ذخیره دارد.

سال گذشته میزان آب این سد ۸۶ میلیون متر مکعب بود، اما اکنون تنها برای تأمین کمتر از دو هفته آب تهران کفایت می‌کند.

در همین حال، حسن حسینی، معاون شهر مشهد، گفته است که طرح قطع شبانه آب برای جبران کمبود در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.