">
تلویزیون چکاد

بارندگی‌های شدید و سیلاب در پاکستان دست‌کم ۲۱ قربانی گرفت

217

اداره ملی مدیریت بحران پاکستان اعلام کرده است که در پی جاری‌شدن سیلاب در منطقه گردشگری گلگت-بلتستان در شمال این کشور، ۱۱ نفر جان باخته‌اند و هم‌زمان ۱۰ نفر دیگر نیز در شهر کراچی قربانی شده‌اند.

خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه ۲۰ آگست به نقل از این اداره گزارش داد که تمامی مکاتب در کراچی تعطیل شده‌اند.

امیر حیدر لغاری، رییس اداره هواشناسی ایالت سند، گفته است که زیرساخت‌های ضعیف و ناکافی عامل اصلی شدت گرفتن سیلاب‌ها در شهرهای بزرگ به شمار می‌رود. به گفته او، بارندگی‌های اخیر باعث تشدید خسارات و افزایش تلفات انسانی شده است.

از روز پنج‌شنبه گذشته تاکنون، بیش از ۳۵۰ نفر در ایالت کوهستانی خیبر پختونخوا در نزدیکی مرز افغانستان بر اثر سیلاب جان باخته‌اند. مقام‌های رسمی پاکستان اعلام کرده‌اند که از آغاز فصل بارندگی‌ها تاکنون نزدیک به ۷۵۰ نفر در سراسر این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.