">
تلویزیون چکاد

سناتور امریکایی اخراج خانواده‌های افغان از امارات را خیانت به ارزش‌های امریکا خواند

133

جین شاهین، سناتور امریکایی، اخراج دو خانواده افغان از امارات متحده عربی را غیرقابل قبول دانسته و آن را خیانت به ارزش‌ها و تعهدات امریکا عنوان کرده است. رسانه‌های امریکایی گزارش دادند که او از دونالد ترامپ خواسته فوراً زمینه حمایت و اسکان مجدد برای افغان‌های تخلیه‌شده در قطر، امارات، آلبانیا و پاکستان را فراهم کند.

در حال حاضر هزاران شهروند افغان که وعده پذیرش از امریکا را دریافت کرده‌اند، در کشورهای منطقه سرگردان‌اند. تعلیق برنامه پذیرش مهاجران افغان از سوی ترامپ در ۲۰ جنوری ۲۰۲۵ باعث توقف پروازهای انتقالی شده و اکنون پس از گذشت شش ماه، این روند همچنان در بلاتکلیفی قرار دارد.

در کنار آن، پناه‌جویان در پاکستان با ارسال نامه‌ای به رییس‌جمهور امریکا خواستار ازسرگیری روند انتقال شده‌اند. از سوی دیگر، یوناما در گزارشی هشدار داده است که افغان‌های اخراج‌شده از ایران و پاکستان پس از بازگشت، توسط طالبان بازداشت و شکنجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.