عباس عراقچی، وزیر امور خارجهی ایران، در تماس تلفنی با کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفته است که تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و امریکا در شرایط کنونی، «غیرقابل توجیه» است. او تأکید کرده که ادامه «وحشیگریهای رژیم صهیونیستی» علیه ایران نتیجه حمایتهای امریکا است.
بر اساس اعلامیه وزارت خارجه ایران، عراقچی از اتحادیه اروپا و اعضای دائم شورای امنیت خواسته است که موضعگیری روشنی در محکومیت این حملات داشته باشند و رژیم متجاوز را بازخواست کنند.
دور ششم مذاکرات ایران و امریکا که قرار بود فردا در مسقط برگزار شود، به دلیل حملات اسرائیل در هالهای از ابهام قرار گرفته است. پیشتر سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرده بود که این مذاکرات لغو شده و تمرکز اصلی ایران مقابله با تجاوزات است.
اسرائیل صبح دیروز به اهدافی در ایران حمله کرد که منجر به کشته شدن چهار فرمانده ارشد نظامی و شش دانشمند هستهای شد. ایران در پاسخ، شب گذشته حملات موشکی گستردهای به اسرائیل انجام داد.
سازمان بینالمللی انرژی اتمی نیز تایید کرده که تأسیسات نطنز آسیب دیده است، اما تشعشعات رادیواکتیو به بیرون نشت نکرده است.
ایران تاکید کرده که حملات به اسرائیل ادامه خواهد یافت، اما تا کنون گزارشی از حمله جدید منتشر نشده است. همزمان، حملات اسرائیل به نقاطی در ایران همچنان ادامه دارد و تاکنون گزارشی از تلفات آن منتشر نشده است.
بیشتر بخوانید: