">
تلویزیون چکاد

مامور پیشین سی‌آی‌ای: حذف نام سراج‌الدین حقانی پاداش به تروریسم است

99

سارا آدامز، مامور پیشین سازمان سی‌آی‌ای، اقدام دولت آمریکا در حذف نام رهبران شبکه حقانی از فهرست افراد تحت تعقیب را مورد انتقاد قرار داده و آن را «پاداش به تروریسم» توصیف کرده است.

آدامز شامگاه شنبه، ۲ حمل، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این اقدام پس از دیدار مقامات شبکه حقانی با دولت جدید آمریکا انجام شده و به نوعی «پاداش» برای آن‌ها محسوب می‌شود.

به گفته آدامز، نام سراج‌الدین حقانی، که برای بازداشت او ۱۰ میلیون دالر جایزه تعیین شده بود، و عبدالعزیز حقانی، که ۵ میلیون دالر جایزه داشت، از صفحه «پاداش برای عدالت» وزارت خارجه آمریکا حذف شده است.

او تاکید کرد که سراج‌الدین حقانی مستقیماً مسئول هدایت بیش از یک هزار حمله انتحاری علیه نیروهای آمریکایی و ناتو بوده و عبدالعزیز حقانی نیز نقش کلیدی در همکاری با القاعده داشته است.

آدامز همچنین به نقش این دو نفر در حمله سال ۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی و انفجار در فرودگاه کابل در سال ۲۰۲۱ اشاره کرده که منجر به کشته شدن ۱۳ سرباز آمریکایی شد.

وی هشدار داده که این افراد همچنان در توطیه‌های القاعده علیه آمریکا نقش دارند و تصمیم اخیر دولت ممکن است پیامدهای خطرناکی داشته باشد.

او از سیاست‌های دولت جدید آمریکا انتقاد کرده و گفته که انتظار می‌رفت رویکرد سخت‌گیرانه‌تری در برابر تروریسم اتخاذ شود، اما تصمیمات اخیر نشان می‌دهد که همان اشتباهات گذشته تکرار می‌شود.

سراج‌الدین حقانی، رهبر شبکه حقانی و وزیر داخله طالبان، به دلیل حملات گسترده علیه نیروهای امریکا و ناتو تحت تعقیب بود. این شبکه به ارتباط نزدیک با القاعده شهرت دارد.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.