">
تلویزیون چکاد

ترامپ: فرد مسئول انفجار میدان هوایی کابل را بازداشت کردیم

131

دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در سخنرانی خود در کانگرس گفته است که امریکا فردی که در عقب انفجار میدان هوایی بین‌المللی کابل بود را بازداشت کرده است.

او می‌گوید: «سه و نیم سال پیش داعش ۱۳ سرباز امریکایی و صدها نفر دیگر را در فرودگاه کابل کشت. ما فردی که در عقب انفجار فرودگاه کابل بود را بازداشت کردیم.»

او در این سخنرانی از دولت پاکستان برای کمک در بازداشت این مهاجم که او آن را «هیولا» خوانده، سپاس‌گذاری کرده است.

آقای ترامپ همچنین می‌گوید که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با تماشای خروج آمریکا از افغانستان، آن را برای خود یک فرصت دید.

در همین حال کش پتل رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌ی‌آی) با تایید این خبر گفته است که این اداره و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای) این فرد را شب گذشته تحویل گرفته‌اند.

او در اکس نگاشته است: «همان‌طور که رئیس جمهور ترامپ به تازگی اعلام کرد، می‌توانم گزارش دهم که امشب، اف‌بی‌آی، دی‌او‌جی و سی‌آی‌ای یکی از تروریست‌های مسئول قتل ۱۳ سرباز امریکایی در دروازه آبی در جریان عقب‌نشینی فاجعه‌بار از افغانستان را تحویل گرفتند.»

آقای پتل افزوده است که این یک قدم نزدیک‌تر به «عدالت» برای این سربازان امریکایی و خانواده های‌شان است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.