">
تلویزیون چکاد

دبیرکل سازمان ملل: زنان افغانستان در سایه یک مردسالار از حقوقشان بازمانده‌اند

92

در آستانه برگزاری پنجاه‌وهشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در جنیوا، دبیرکل سازمان ملل متحد می‌گوید که یک مردسالار زنان را از حقوق اولیه‌شان در افغانستان باز داشته است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه، ۷ حوت، گفته که این نشست زیر بار یک نقطه «عطف شوم» آغاز شده است.

پنجاه‌وهشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل آغاز شده است.

نصیراحمد اندیشه، نماینده افغانستان در جنیوا، روز گذشته از آغاز شدن این نشست خبر داده بود.

به گفته آقای اندیشه، افغانستان شامل محورهای مهم این نشست خواهد بود و افزون بر این، در تاریخ ۲۸ فبروری، ریچارد بنت، گزارشگر شورای حقوق بشر، گزارش خود را درباره افغانستان ارائه خواهد کرد.

آقای اندیشه افزوده بود که این گزارش بیش‌تر به محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی طالبان بر زنان، به‌ویژه پس از تصویب «قانون» وزارت امر به معروف این گروه، متمرکز خواهد بود.

این نشست به مدت هشت روز برگزار شده و قرار است ششمین روز آن جمعه در مورد وضعیت حقوق بشری افغانستان بحث شود.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.