">
تلویزیون چکاد

واکنش شورای هماهنگی نمایندگی‌های سیاسی افغانستان به شکنجه کودک افغان از سوی پولیس ایران: «غیر انسانی است»

158

انتشار ویدیویی که در آن یک نوجوان پناهجوی افغان توسط پولیس ایران مورد لت و کوب قرار می‌گیرد، واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است. شورای هماهنگی نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی افغانستان این رفتار را «غیرانسانی و تجاوز خشونت‌آمیز» خوانده است.

در بیانیه‌ای که این شورا روز شنبه منتشر کرده، تاکید شده است که این عمل نه تنها در تناقض آشکار با ارزش‌های حقوق بشری و اسلامی است، بلکه با اصول روابط حسن همجواری و کرامت انسانی که باید با هر فرد، صرف نظر از ملیت یا وضعیت مهاجرت رعایت شود، در تضاد است.

شورای هماهنگی نمایندگی‌های افغانستان خواستار انجام تحقیقات کامل و تامین عدالت در این زمینه شده است. آن‌ها همچنین خواهان اتخاذ اقدامات جدی برای جلوگیری از وقوع چنین رویدادهایی در آینده هستند.

این در حالی است که پیش از این، نصیر احمد فایق، سرپرست نمایندگی دائم افغانستان در سازمان ملل متحد نیز رفتار پولیس ایران با پناهجویان افغان را خلاف قوانین و معیارهای بین‌المللی خوانده بود.

این واکنش‌ها نشان‌دهنده نگرانی جدی مقامات افغانستان در قبال رفتارهای خشونت‌آمیز علیه پناهجویان افغان در ایران است. آن‌ها خواستار رسیدگی فوری به این موضوع و اتخاذ تدابیر لازم برای تضمین حقوق و کرامت انسانی پناهجویان افغان در ایران هستند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.