">
تلویزیون چکاد

منابع خبری در سرای شهزاده کابل؛ طالبان غرفه‌های صرافان دستفروش را جمع‌‌آوری کرده است

165

در ادامه سیاست‌های محدودکننده طالبان بر صرافی‌های افغانستان، این گروه اکنون اقدام به برداشتن غرفه‌های صرافان از مقابل سرای شهزاده، بازار مرکزی ارز کشور کرده است.

طبق گزارش‌ها، حدود ۵۰ غرفه در این محل فعالیت داشتند که صرافان برای آن کرایه می‌پرداختند. طالبان دلیل این اقدام را حفظ ثبات ارزش پول افغانی اعلام کرده است.

پیشتر نیز طالبان دست‌فروشی ارز در سرای شهزاده را ممنوع کرده بود، امری که موجب بیکاری صدها نفر شده است. این گروه همچنین در شهر هرات نیز صدها صرافی را به دلیل نداشتن جواز، مهر و موم کرده است.

طالبان مقررات جدیدی را بر فعالیت صرافی‌ها وضع کرده که به گفته صرافان، امکان اخذ جواز را از آن‌ها سلب می‌کند. این اقدامات در راستای سیاست‌های محدودکننده طالبان بر فعالیت‌های اقتصادی و معیشتی مردم افغانستان است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.