">
تلویزیون چکاد

نگرانی دوباره سازمان ملل از نبود بودجه کافی برای کمک‌رسانی به مردم افغانستان

151

سازمان ملل متحد بار دیگر نگرانی خود را از کمبود بودجه برای کمک‌رسانی به افغانستان ابراز کرده است.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل اعلام کرده که با توجه به اقتصاد شکننده افغانستان و بالا بودن ناامنی غذایی در این کشور، برنامه‌های امدادرسانی این نهاد با کمبود بودجه مواجه است.

بر اساس گزارش این برنامه، از هر سه شهروند افغانستان، یک نفر در سه ماه اول سال ۲۰۲۳ با عدم امنیت غذایی حاد روبرو بوده است.

برنامه جهانی غذا تاکید کرده که با کمبود بودجه ۵۹۰ میلیون دالری مواجه است، که این رقم شامل ۱۱۱ میلیون دالر هزینه‌های مورد نیاز برای امدادرسانی در زمستان سال جاری و ۲۰۲۵ نیز می‌شود.

بر اساس طرح واکنش بشردوستانه سازمان ملل در سال ۲۰۲۳، هرچند نیازمندی‌های ۲۳.۷ میلیون نفر در اولویت قرار گرفته است، اما تنها ۱۷.۳ میلیون نفر برای دریافت کمک‌ها در نظر گرفته شده‌اند.

برنامه جهانی غذا همچنین اعلام کرده که به نزدیک دو میلیارد دالر در سال ۲۰۲۴ نیاز دارد تا بتواند غذای اضطراری، تغذیه و حمایت معیشتی را به نیازمندان در افغانستان برساند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.