ملا یعقوب مجاهد، وزیر دفاع گروه طالبان و رییس کمیسیون تصفیه نیروهای این گروه، با ارسال نامهای رسمی برای والیهای طالبان در سراسر افغانستان، شرایط و ضوابط جدیدی را برای روند تصفیه صفوف این گروه مشخص کرده است.
در این نامه که روز شنبه صادر شده، ملا یعقوب تاکید کرده که هیچ مقام یا نهادی حق دخالت در امور کمیسیون تصفیه طالبان را ندارد.
براساس دستورالعمل جدید، معاون والی در هر ولایت مسوول هدایت کمیسیون تصفیه در آن منطقه خواهد بود و میتواند برای رسیدگی به مسائل پیش آمده، تصمیمگیری کند.
یکی از شرایط کلیدی این نامه آن است که هر عضو طالبان باید در همان ولایتی حضور داشته باشد که در طول جنگ ۲۰ ساله علیه دولت پیشین افغانستان، در آنجا مشغول جنگ بوده است.
روند تصفیه نیروهای طالبان که پیش از این نیز جریان داشت، با اعتراضهای گسترده برخی از اعضای این گروه روبرو شده بود. شماری از نیروهای طالبان، کمیسیون تصفیه را به تبعیض علیه افراد غیرقندهاری متهم کرده بودند.
بیشتر بخوانید: