">
تلویزیون چکاد

سازمان حفاظت از کودکان هشدار داد؛ کودکان بازگشتی از پاکستان جایی برای زندگی ندارند

200

سازمان حفاظت از کودکان اعلام کرد که در شش هفته گذشته بیش از ۱۲۰ هزار پناهجو افغان به همراه کودکان‌شان از پاکستان به افغانستان برگشته‌اند.

برخی از بازگشت‌کنندگان به این سازمان گفتند که هنگام عبور از مرز هیچ سرپناه یا پولی برای تهیه غذا ندارند.

رییس سازمان حفاظت از کودکات تاکید کرد کودکان به خانه‌ای برای زندگی نیاز دارند و بسیاری از این افراد بدون هیچ سرمایه‌ای برگشته‌اند.

این سازمان همچنین افزود، تعدادی از بازگشت‌کنندگان در پاکستان به دنیا آمده‌اند و اولین بار افغانستان را می‌بینند.

این درحالی است که افغانستان در بدترین بحران انسانی خود قرار دارد. خشکسالی، گرسنگی و بحران اقتصادی باعث شده بیشتر از سه میلیلون کودک در معرض سوء تغذیه قرار داشته باشند.

از سوی دیگر، پاکستان از اول نوامبر شروع به اخراج ۱.۷ میلیون پناهجوی افغان کرده است که باعث برگشت جمعیت بیشتری شده است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.