">
تلویزیون چکاد

خبرنگار مطرح خارجی در افغانستان؛ طالبان به دنبال منابع خبری داخلی هستند

213

استفانی گلینسکی، خبرنگار آزاد می‌گوید، طالبان برای گرفتن نام منابع او را تحت فشار قرار داده‌اند.

خانم گلینسکی می‌گوید، این گروه به دنبال هویت افراد و خانواده‌هایی است که در گزارش‌هایش حضور داشته‌اند، اما او درخواست آن‌ها را رد کرده است.

او که برای گاردین و فارن پالیسی می‌نویسد اذعان کرد، شرایط کار خبرنگاری در افغانستان بسیار دشوار شده و محدودیت‌های بسیاری برای این قشر در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه افزود، طالبان هشدار داده که اگر همکاری نکند عواقبی همچون ممنوعیت ورود به افغانستان و لغو ویزا گریبان او را خواهد گرفت.

این خبرنگار آزاد در ادامه گفت، در مدت چهار سال در افغانستان فعالیت آزادانه داشته، اما از زمان ورود طالبان همه چیز تغییر کرده است.

این در حالی است که طالبان از زمان ورود به کابل محدویت‌های رسانه‌ای را چند برابر کرده و بسیاری از خبرنگاران باید مطابق با سلیقه این گروه فعالیت داشته باشند.

در تازه‌ترین اقدام، طالبان گفته‌اند که رسانه‌ها نباید در انتقاد از این گروه گزارش بدهند و همچنین پوشش اعتراضات داخلی نیز ممنوع است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.