">
تلویزیون چکاد

دستور رهایی هواپیمای توقیف شده شرکت آریانا در روسیه صادر شد

343

سفارت افغانستان در مسکو با انتشار اعلامیه‌ای گفته است، یک دادگاه با صلاحیت در این کشور اتهامات علیه شرکت هواپیمایی آریانا و هواپیمای توقیف شده این شرکت را رد کرده است.

سید طیب جواد، سفیر افغانستان در روسیه گفته است که این دادگاه با صلاحیت تمامی اتهامات مبنی بر تخطی‌های گمرکی و اداری را مردود اعلام کرده است.

آقای جواد افزود، به دنبال این تصمیم دادگاه دستور رهایی هواپیمای توقیف شده آریانا به صورت فوری صادر شد.

وی خاطر نشان ساخت که در تمامی جلسات دادگاه نمایندگان با صلاحیت سفارت افغانستان در مسکو با تیم حقوقی شرکت آریانا همکاری داشته و در جلسات حضور داشتند.

این در حالی است که از پنج حوت سال گذشته یک فروند هواپیمای شرکت هوایی آریانا در فرودگاه بین‌المللی شرمتیوو در روسیه متوقف شده بود.

این هواپیما پیش از ارائه اسناد گمرکی فرودگاه بین‌المللی مسکو را به مقصد کابل ترک کرده و به تخطی هوایی متهم شده بود اما در آن زمان شرکت هوایی آریانا گفته بود که به دلیل چالش‌های فنی تاخیر در این پرواز روی داده است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.