">
تلویزیون چکاد

بررسی وضعیت امنیتی ولسوالی رباط سنگی توسط فرمانده پلیس هرات

581

فرماندهی پلیس هرات از سفر داوود سلطان، فرمانده پلیس این ولایت به ولسوالی رباط سنگی و شهرک تورغندی خبر داده است.

 

عبدالاحد ولی‌زاده، سخنگوی پلیس هرات می‌گوید، در بازدید از ولسوالی رباط سنگی وضعیت امنیتی در این ولسوالی بررسی خواهد شد و وضعیت در شاهراه هرات-تورغندی نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تاکید ورزید که فرمانده جدید پلیس هرات به مسوولان امنیتی وظیفه داده تا در راستای تامین امنیت کوشش‌های خود را دو چندان بسازند.

در این سفر همچنین بزرگان و متنفذین ولسوالی رباط سنگی نیز با فرمانده پلیس هرات دیدار کرده و پیرامون چالش‌هایی که گریبان‌گیر مردم است گزارش داده‌اند.

این در حالی است که به تازگی افغانستان شب‌ها و روزهای پر از وحشت را سپری می‌کند و جرم و جنایت و سرقت‌های مسلحانه به حد غیر قابل توصیفی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.