ونس: درگیری امریکا و ایران طی دو ماه آینده وارد مرحله متفاوت می‌شود

جی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهور امریکا، در گفت‌وگویی با نیویارک‌پست گفته است که رویارویی میان امریکا و ایران در ماه‌های آینده وارد مرحله‌ای تازه خواهد شد.

ونس با اشاره به موضع دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، گفت انتظار دارد درگیری پس از انتخابات میان‌دوره‌ای امریکا در ماه نوامبر پایان یابد. او در عین حال تأکید کرد که زمان دقیق پایان درگیری قابل پیش‌بینی نیست و تصمیم درباره آغاز و پایان عملیات در اختیار رییس‌جمهور امریکا است.

به گفته ونس، وضعیت تردد در تنگه هرمز نیز تغییر کرده و رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری در این مسیر حیاتی به بیش از ۵۰ درصد سطح عادی رسیده است. او گفت ایران پیش از این توانایی بیشتری برای اعمال فشار بر این مسیر داشت، اما این وضعیت اکنون تغییر کرده است.

ونس همچنین گفت مرحله نخست اقدامات امریکا بر هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای، توان نظامی متعارف و ظرفیت ایران برای اعمال قدرت متمرکز بوده و از دید او این مرحله پایان یافته است.

او افزود که مرحله بعدی بر جلوگیری از بازسازی توانایی‌های نظامی و هسته‌ای ایران و تلاش برای حفظ ثبات منطقه‌ای و جهانی متمرکز خواهد بود.

اظهارات ونس در حالی مطرح می‌شود که درباره آینده درگیری میان امریکا و ایران دیدگاه‌های متفاوتی در واشنگتن وجود دارد؛ گزارش‌های اخیر نیز از ادامه بررسی گزینه‌های نظامی و دیپلماتیک پس از انتخابات میان‌دوره‌ای خبر داده‌اند.

بیشتر بخوانید:

امریکاایران
نظرات (0)
افزودن نظر