طالبان حوزه علمیه خاتم‌النبیین در کابل را محاصره کردند

نیروهای طالبان روز شنبه، ۱۴ سنبله، اطراف حوزه علمیه خاتم‌النبیین در کابل را محاصره کرده و از مسئولان و طلاب خواسته‌اند این مرکز را تخلیه کنند؛ منابع می‌گویند این اقدام به دستور وزیر عدلیه طالبان انجام شده است.

به گفته منابع، نیروهای وابسته به وزارت عدلیه طالبان با تجهیزات نظامی در اطراف این حوزه مستقر شده‌اند و شماری از طلاب هنوز در داخل ساختمان حضور دارند. ویدیوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نیز ورود موترهای نظامی طالبان به محوطه این مرکز را نشان می‌دهد.

منابع می‌گویند عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه طالبان، دستور تخلیه حوزه را صادر کرده است. طالبان تاکنون به‌گونه رسمی درباره این رویداد توضیح نداده‌اند.

این اقدام در ادامه مناقشه میان وزارت عدلیه طالبان و حوزه خاتم‌النبیین صورت گرفته است. این مرکز در ماه سرطان نیز از سوی طالبان بسته شده بود؛ وزارت عدلیه طالبان درباره مالکیت زمین این مجموعه ادعاهایی مطرح کرده، در حالی که مسئولان حوزه اعتبار اسناد مالکیت آن را تأکید کرده‌اند.

حوزه علمیه خاتم‌النبیین در سال ۱۳۸۶ خورشیدی به ابتکار محمدآصف محسنی در کابل ایجاد شد و از مراکز مهم آموزشی و مذهبی شیعیان در افغانستان به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید:

طالبانکابل
نظرات (0)
افزودن نظر