سازمان ملل: هیچ تحرکی برای به رسمیت شناختن طالبان وجود ندارد

فرحان حق، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه، ۱۳ اسد، در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره به رسمیت شناختن طالبان، تأکید کرد که تصمیم‌گیری در این زمینه بر عهده دولت‌های عضو است، نه سازمان ملل.

وی گفت: «تصمیم‌ها درباره به رسمیت شناختن، توسط دولت‌ها گرفته می‌شود و ما آن نهاد نیستیم. دولت‌ها هستند که تعیین می‌کنند چه کسی را به‌عنوان دولت یک کشور به رسمیت بشناسند.»

معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد ادامه داد که تاکنون چنین اقدامی در خصوص طالبان صورت نگرفته است و تا جایی که او آگاه است، هیچ روندی نیز میان کشورهای عضو برای گام برداشتن در این مسیر دیده نمی‌شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که نزدیک به پنج سال از سلطه طالبان بر افغانستان می‌گذرد، اما این گروه هنوز از سوی هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده است.

با وجود تلاش‌های طالبان برای کسب مشروعیت بین‌المللی، نگرانی‌های گسترده درباره وضعیت حقوق بشر، به‌ویژه محدودیت‌های شدید علیه زنان و دختران، و نیز حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان، همچنان از موانع اصلی به رسمیت شناختن این گروه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید:

سازمان مللطالبان
نظرات (0)
افزودن نظر