مجتبی خامنهای، رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران، در پیام کتبی خود به مناسبت عید سعید فطر که شام روز شنبه، ۱ حمل، از سوی خبرگزاری صدا و سیما منتشر شد، خواستار بهبود روابط میان طالبان در افغانستان و پاکستان شده است.
در این پیام آمده است: «تقاضا میکنم دو کشور برادر مان یعنی افغانستان و پاکستان باید برای رضای الهی و عدم شق عصای مسلمین هم که شده روابط بهتری باهم برقرار سازند».
رهبر جدید ایران در ادامه این پیام افزوده است: «بنده به سهم خود حاضر به اقدامات لازمه هستم».
این نخستین واکنش مجتبی خامنهای بهعنوان رهبر ایران درباره درگیریهای میان طالبان در افغانستان و پاکستان میباشد.
پیش از این نیز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از طالبان و پاکستان خواسته بود که تنشها را کاهش داده و مشکلات خود را از طریق گفتوگو حل کنند. این وزارت آمادگی کشورش را برای تسهیل زمینه کاهش تنش میان دو طرف اعلام کرده بود.
بیشتر بخوانید: