ترامپ توافق با ایران را ترجیح می‌دهد اما هشدار داد در صورت شکست، روز بدی در انتظار تهران است

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره ایران گفته است که ترجیح می‌دهد توافق با تهران حاصل شود، اما اگر توافقی به دست نیاید، «روز بسیار بدی» برای ایران و مردم آن کشور خواهد بود.

او تأکید کرده است که تصمیم‌گیرنده اصلی درباره ایران، خودش است و گزارش‌ها درباره مخالفت رییس ستاد ارتش امریکا با جنگ احتمالی با ایران را تکذیب کرده است.

ترامپ در تروث سوشال نوشته است: «هر آنچه درباره جنگ احتمالی با ایران نوشته شده، نادرست و عمدی است. من کسی هستم که تصمیم می‌گیرد. ترجیح من توافق است، اما اگر توافق حاصل نشود، روز بسیار بدی برای آن کشور و مردمش خواهد بود.»

قرار است دور سوم مذاکرات میان ایران و امریکا، هفته جاری در جنیوا برگزار شود.

ترامپ پیش‌تر ضرب‌الاجل ۱۰ تا ۱۵ روزه تعیین کرده و گفته بود مذاکرات برای پایان دادن به بن‌بست پرتنش به خوبی پیش می‌رود، اما خواستار دستیابی تهران به یک توافق «معنادار» شده است.

امریکا از یک ماه به این سو، حضور نظامی خود را در خاورمیانه تقویت کرده و برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند که ترامپ ممکن است حمله محدودی به ایران انجام دهد تا بر رهبران این کشور برای توافق فشار وارد کند.

بیشتر بخوانید:

ترامپتهران
نظرات (0)
افزودن نظر