اعتراض باشندگان دوشی بغلان بر سر منازعه زمین با دخالت طالبان به خشونت کشیده شد

باشندگان ولسوالی دوشی ولایت بغلان در اعتراض به آنچه «غصب زمین‌های‌شان از سوی کوچی‌ها» عنوان می‌کنند، دست به تظاهرات زدند. تصاویر منتشرشده حضور ده‌ها شهروند معترض را نشان می‌دهد و منابع محلی می‌گویند طالبان این تجمع را سرکوب کرده‌اند.

به گفته منابع، این اعتراض‌ها روز سه‌شنبه، ۲۱ دلو برگزار شد و در پی برخورد نیروهای طالبان دست‌کم پنج نفر زخمی شدند. برخی تصاویر نیز انتقال زخمی‌ها به شفاخانه را نشان می‌دهد.

منابع محلی ادعا دارند که کوچی‌ها در منطقه دهن پیازقول با استفاده از زور زمین‌های باشندگان را تصرف کرده‌اند. آنان می‌گویند با وجود ارائه اسناد رسمی مالکیت به اداره‌های محلی طالبان، این منازعه تاکنون حل نشده است.

معترضان همچنین گفته‌اند مالچرهای منطقه ملکیت شخصی آنان است و برخی افراد نزدیک به طالبان در تصرف این زمین‌ها نقش دارند. به گفته منابع، در جریان اعتراض‌ها شماری از خانه‌های کوچی‌ها تخریب و تعدادی از ساکنان محل نیز بازداشت شده‌اند.

تا کنون مقام‌های طالبان درباره این رویداد واکنشی نشان نداده‌اند.

بیشتر بخوانید:

بغلانطالبان
نظرات (0)
افزودن نظر