پاکستان گروه‌های ویژه برای بازداشت و اخراج روزانه مهاجران افغانستان ایجاد کرد

کمیسیون عالی طالبان در امور مهاجران اعلام کرده است که در یک روز گذشته‌، جمعه ۲۳ عقرب، پاکستان ۸۶۴۲ مهاجر افغانستان را از خاک خود اخراج کرده است. همزمان با آن، ۱۹۱ شهروند دیگر کشور نیز در همین مدت از ایران به‌گونه اجباری و اختیاری برگشت داده شده‌اند و این افراد از گذرگاه‌های تورخم، سپین‌بولدک، پل ابریشم و اسلام‌قلعه وارد افغانستان شده‌اند.

این در حالی است که یک روز پیش از آن نیز پاکستان ۶۷۱۲ مهاجر را از طریق گذرگاه‌های تورخم و سپین‌بولدک اخراج کرده بود؛ روندی که در هفته‌های اخیر شدت گرفته و فشار مضاعفی بر خانواده‌های مهاجر وارد کرده است. گزارش‌های تازه رسانه‌های پاکستانی نشان می‌دهد که پولیس راولپندی یک گروه ویژه برای بازداشت مهاجران افغان تشکیل داده تا این افراد را روزانه پس از دستگیری به اردوگاه‌های موقت انتقال داده و سپس اخراج کند.

به‌گفته منابع رسمی در پاکستان، این گروه ویژه از ۱۳ تیم عملیاتی تشکیل شده که هر تیم شامل چهار نیروی پولیس، یک کارآگاه پیاده و یک مقام از اداره‌های مبارزه با تروریزم، شاخه امنیتی و کارکنان بخش ویژه است. فرمانده ارشد پولیس راولپندی می‌گوید طبق دستور دولت، سرکوب مهاجران بدون مدرک افغان ادامه دارد، اما عملکرد کنونی پولیس رضایت‌بخش نبوده و به همین دلیل این واحدهای ویژه ایجاد شده‌اند تا دستگیری و انتقال روزانه مهاجران غیرقانونی را دنبال کنند.

این رسانه‌ها همچنین گزارش داده‌اند که به مقام‌های مربوطه پولیس دستور داده شده تا هیچ وظیفه دیگری برای اعضای این واحدهای ویژه تعیین نکنند تا تمرکز کامل آنان بر شناسایی، بازداشت و انتقال مهاجران افغان باقی بماند.

بیشتر بخوانید:

افغانستانپاکستان
نظرات (0)
افزودن نظر