طالبان سفر گلبدین حکمتیار به خارج از کشور را ممنوع کرد

حبیب‌الرحمن حکمتیار، پسر گلبدین حکمتیار؛ رهبر حزب اسلامی، با نشر پیامی در ایکس اعلام کرد که طالبان مانع سفر پدرش به خارج از کشور شده‌اند.

او افزود که طالبان حتی از دیدارهای گلبدین حکمتیار با مردم نیز هراس دارند و آن را تهدیدی برای خود می‌دانند. حبیب‌الرحمن تاکید کرد در حالی که طالبان از رهبران احزاب و سیاسیون می‌خواهند به افغانستان بازگردند و امنیت آنان را تضمین می‌کنند، اما در عمل مانع سفر و فعالیت‌های پدرش می‌شوند.

پسر گلبدین حکمتیار همچنین گفت: «نباید به تعهدات طالبان اعتماد کرد. آیا آن‌ها از دیگران نیز می‌خواهند به افغانستان برگردند تا تمام ملاقات‌ها، فعالیت‌ها و سفرهای آنان را محدود کنند؟»

طالبان در سراسر افغانستان فعالیت احزاب و جریان‌های سیاسی، از جمله حزب اسلامی، را ممنوع کرده‌اند. گلبدین حکمتیار طی چهار سال گذشته بارها سیاست‌های طالبان، از جمله محرومیت دختران از آموزش و مشروعیت رهبری هبت‌الله آخوندزاده، را مورد انتقاد قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

نظرات (0)
افزودن نظر