جنجال تازه در لندن؛ افغان‌های پناهنده برای رخصتی دوباره به افغانستان سفر کردند

شماری از افغان‌هایی که برای نجات از طالبان به بریتانیا پناه برده بودند، اخیراً در رخصتی‌های خود به خانه‌هایشان برگشته‌اند. روزنامه‌های تلگراف و اسکای گزارش داده‌اند که این افراد از بریتانیا به ایران و سپس به افغانستان سفر کرده‌اند؛ اقدامی که پرسش‌های جدی در مورد اعتبار سیستم پناهندگی بریتانیا ایجاد کرده است.

این موضوع در حالی جنجال‌برانگیز شده که بریتانیا همچنان به دلیل ناکامی در انتقال همه افغان‌هایی که با نیروها یا نهادهای بریتانیایی در افغانستان همکاری داشته‌اند، به‌شدت زیر انتقاد قرار دارد.

افزون بر این، در ماه جولای گذشته افشای اطلاعات مربوط به ۱۸ هزار سرباز بریتانیایی که در جنگ افغانستان نقش داشتند، موجی از واکنش‌ها و نگرانی‌ها را در این کشور برانگیخت.

انتقادها تنها متوجه بریتانیا نیست؛ مقامات آلمان نیز سفرهای پنهانی برخی پناهجویان افغان به افغانستان را که به دلایل سیاسی و امنیتی به این کشورها پناهنده شده‌اند، به شدت نکوهش کرده‌اند.

کارشناسان می‌گویند این روند می‌تواند پیامدهای منفی بر سیاست‌های مهاجرتی اروپا گذاشته و باعث سخت‌تر شدن شرایط برای دیگر پناهجویان افغان شود.

بیشتر بخوانید:

افغانستانلندن
نظرات (0)
افزودن نظر