کاهش گسترده‌ کارکنان، همزمان با افزایش بیکاری در افغانستان

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان تأیید کرده است که این گروه کارکنان بخش‌های اداری و نظامی خود را کاهش می‌دهند.

آقای مجاهد امروز (چهارشنبه، ۳ ثور) به رادیو و تلویزیون ملی افغانستان که اکنون تحت کنترل طالبان است، گفته است که «تنقیص» در ادارات برای «بهبود کارها، جلوگیری از تورم ادارات و بروکراسی و مؤثریت کاری» عملی می‌شود.

او اضافه می‌کند که تنقیص در ادارات ملکی با «درصدی پایین» عملی و از ادارات نظامی، بخش‌های «احتیاط» و «ریزرف» تنقیص می‌شود.

ذبیح‌الله مجاهد می‌گوید که تنقیص در ادارات یک «امر طبیعی» است و در صورت لزوم ادارات می‌توانند دوباره کارکنان خود را افزایش دهند.

سخن‌گوی طالبان مشخص نکرده است که چه تعداد بست اداری و نظامی قرار است حذف شود و براثر آن چه تعداد نفر بیکار خواهند شد.

اما بر اساس یک طرح وزارت معارف طالبان، قرار است حدود ۹۰ هزار بست از این وزارت حذف شود.

طالبان پس از تسلط دوباره بر افغانستان نیز شمار زیادی از کارکنان دولت را اخراج و به‌جای آنان افراد خود را جایگزین کرده بودند.

با اقدامات این گروه، بیکاری و فقر در کشور به‌صورت چشم‌گیر افزایش یافت و هزاران نفر بیکار شدند.

بر اساس گزارش جدید بانک جهانی، بیکاری به‌ویژه در میان نسل جوان افغانستان افزایش یافته و از هر چهار جوان، یک نفر آنان بیکار هستند.

بیشتر بخوانید:

افزایش بیکاریافغانستان
نظرات (0)
افزودن نظر