ادعای محقق در نشست مخالفان طالبان در وین؛ حقانی به دنبال مذاکرات بین‌الافغانی است

در نشست چهارم وین که با حضور ۷۰ نفر از نمایندگان جریان‌های سیاسی، نظامی، احزاب و افراد مستقل مدنی و حقوق بشری برگزار شد، محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی افغانستان، به طالبان مبنی بر احتمال از سرگیری مبارزه مسلحانه هشدار داده است.

محقق در سخنرانی خود مدعی شد که سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله تالبان، به مذاکرات بین‌الافغانی تمایل زیادی دارد.

او با وجود اینکه حقانی در گذشته مسوول حملات و انفجارهای متعددی بوده است، ابراز امیدواری کرد که «مرد جنگ، مرد صلح نیز است.»

در عین حال، محقق به جریان‌های سیاسی و نظامی حاضر در نشست هشدار داد که اگر طالبان به عقل نیایند، آن‌ها ناچار خواهند شد دوباره به صحنه مبارزه بازگردند و فضا را برای طالبان تنگ کنند.

رهبر حزب وحدت اسلامی از رویکرد جامعه جهانی در تعامل با طالبان انتقاد کرد و هشدار داد که تبعات این رویکرد، زیان‌بار خواهد بود. اشتراک‌کنندگان در این نشست نیز پیرامون پیامدهای تعامل جهانی با طالبان بحث و گفتگو کردند.

این نشست در حالی برگزار می‌شود که نشست سوم دوحه در پایان این ماه میزبان جریان‌های گوناگون افغانستان خواهد بود. شرکت‌کنندگان در نشست وین، با اشاره به نشست آتی دوحه، بر لزوم اتخاذ رویکرد متحد و یکپارچه در قبال طالبان تاکید کردند.

بیشتر بخوانید:

نظرات (0)
افزودن نظر