حاکمان افغانستان مدعی شد؛ گزارش انستیتوت اقتصاد و صلح درست نیست

گروه طالبان به گزارش انستیتوت اقتصاد و صلح استرالیا واکنش نشان داده و گفته است که قرار دادن نام افغانستان به عنوان یکی از ناامن‌ترین کشورهای جهانی عادلانه نیست.

مجاهد، سخنگوی طالبان تاکید ورزیده که آمار تلفات در رویدادهای هراس‌افگنانه بیشتر از آنچه که در این گزارش آمده کاهش یافته است.

او در ادامه افزود، در گزارش این انستیتوت آمار تلفات به مراتب بیشتر اعلام شده و در سال گذشته تنها یک هزار نفر تلفات در کشور وارد شده است.

قابل یادآوری است، واکنش سخنگوی طالبان به گزارش انستیتوت صلح و اقتصاد است که افغانستان را بار دیگر در جایگاه آخر فهرست کشورها در شاخص جهانی صلح قرار داده است.

در این گزارش تاکید شده که رویدادهای هراس‌افگنانه و آمارهای برخاسته از آن در افغانستان تا ۹۰ فیصد کاهش یافته، اما این کشور همچنان جزو کشورهایی است که کمترین میزان صلح را در جهان دارد

بیشتر بخوانید:

صلحطالبان
نظرات (0)
افزودن نظر