خبرنگاران مرکز فرهنگی تبیان را به بی‌پروایی متهم می‌کند

شماری از خبرنگاران که در انفجار انتحاری سال گذشته در مرکز فرهنگی تبیان زخمی شده بودند می‌گویند، این مرکز نسبت به تامین امنیت خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ها بی‌پروا است.

خبرنگاران زخمی خواستار پیگیری جدی این پرونده هستند و از نهادهای مسوول طالبان می‌خواهند تا در تامین امنیت خبرنگاران در ولایت بلخ اقدامات جدی انجام دهند.

خبرنگاری به نام نجیب می‌گوید، تا هنوز مشخص نشده که فرد انتحاری چگونه خود را به داخل این مرکز فرهنگی رسانده است.

همزمان، عبداللطیف سهاک، مسوول کمیته مصونیت خبرنگاران در حوزه شمال نیز می‌گوید، این کار باعث شده تا خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ای در ولایت بلخ با نگرانی‌های متعددی مواجه شوند.

در عین حال، فرماندهی امنیه طالبان در بلخ نیز می‌گوید که مراسم این مرکز بدون هماهنگی با این گروه انجام شده و مرکز تبیان گفته بود که خود امنیت مراسم را تامین کرده است.

این در حالی است که حملات انتحاری و انفجاری همچنان در افغانستان وجود دارد و با اینکه طالبان ادعای تامین امنیت را دارند، تا هنوز مشخص نیست که این کشور چه زمانی از انفجارهای انتحاری پاکسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید:

خبرنگاران
نظرات (0)
افزودن نظر