تجاوز در حکومت طالبان برای افراد این گروه مجازاتی در بر ندارد

براساس گزارش رسانه‌ها، طالبان در اجرای احکام شرعی برخورد دوگانه دارند و این احکام را به صورت یکسان بر همه شهروندان تطبیق نمی‌کنند.

براساس گزارش‌ها، ‌ده‌ها فرمانده مشهور طالبان هنگامی که رابطه خارج از ازدواج داشتند به دست استخبارات این گروه بازداشت شدند، اما بدون محاکمه و مجازات از بند رها گشته‌اند.

به گزارش شماری از رسانه‌ها، به تازگی یک نوار تصویری از نزدیکان رییس ستاد ارتش طالبان در بدخشان منتشر شده که در حال آزار و اذیت جنسی است، ‌در حالی که در حدود دو ماه پیش و در هنگام رابطه خارج از ازدواج به دست نیروهای استخباراتی این گروه بازداشت شده بود.

در گزارش‌های تصویری فرستاده شده برای رسانه‌ها، از این فرد به عنوان قاری قدیر بدخشی یاد شده که از دوستان نزدیک رییس ستاد ارتش طالبان است و به عنوان والی این گروه در بدخشان فعالیت دارد.

در حالی پرونده‌های تجاوز، لواط و دست‌درازی‌های جنسی طالبان طی دو سال گذشته قطور شده که بسیاری از مردم افغانستان نسبت به محاکمه‌های صحرایی طالبان انتقاد دارند.

به باور این افراد، طالبان به دلایل واهی مردم را محاکمه صحرایی می‌کنند و در محضر عام شلاق می‌زنند، ‌اما افراد خود را بدون محاکمه و بازپرسی از بند رها می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

نظرات (0)
افزودن نظر