تشکیل کمیسیون بررسی بانکداری اسلامی برای تغییر نظام بانکی افغانستان

طالبان اعلام کرده است که یک کیسیون ویژه برای بررسی نحوه تغییر نظام بانکداری سراسر افغانستان به بانکداری اسلامی تشکیل شده است.

حاجی محمد ادریس، سرپرست بانک مرکزی افغانستان در مراسم افتتاح ساختمان جدید نمایندگی زون شمال از راه‌اندازی این کمیسیون ویژه خبر داده است.

آقای ادریس تاکید ورزیده که این کمیسیون تمامی نظام‌های بانکداری غیراسلامی طی دو دهه گذشته را بررسی می‌کند تا در کمترین زمان به نظام بانکداری اسلامی تغییر یابد.

سرپرست بانک مرکزی در بخشی از گفته‌های خود اذعان کرد که سیاست‌های مالی و پولی هر نظام به مدیریت دقیق بانک مرکزی وابسته است و این موضوع برای شهروندان کشور سرنوشت ساز است.

ساختمان جدید زون شمال در سال ۹۸ با یک شرکت قرارداد شده بود و اکنون با هزینه ۳۷ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شده است.

گفته‌های این مقام طالبان در حالی بیان می‌شود که آمریکا دارایی افغانستان را منجمد ساخته و طالبان خواستار رهاسازی دارایی افغانستان و انتقال آن به بانک مرکزی این کشور شده است.

بیشتر بخوایند :

بانکداری اسلامینظام بانکی افغانستان
نظرات (0)
افزودن نظر