نماینده آمریکا در سازمان ملل: حمایت از زنان ادامه دارد

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد به تازگی گفته است که ایالات متحده به حمایت از زنان افغانستان متعهد است و این تعهد همچنان به قوت خود باقیست.

لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در دیدار با رینا امیری، نماینده آمریکا در امور زنان افغانستان تاکید ورزیده است که تعهد این کشور در حمایت از زنان به قوت خود باقی مانده است.

خانم گرینفیلد با انتشار پیامی در توییتر ضمن بیان تعهد این کشور برای حمایت از زنان افغانستان افزود، این دیدار در چارچوب کارشیوه مشورتی ایالات متحده و افغانستان صورت گرفته است.

این دیدار پس از آن انجام شده که وزارت خارجه آمریکا سازوکار مشورتی ایالات متحده و افغانستان را با همکاری رینا امیری راه‌اندازی کرده است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا پیرامون این سازوکار گفت، هدف از این کارشیوه تعامل بیشتر با جامعه مدنی افغانستان به ویژه زنان و تسهیل کمک‌رسانی است.

رینا امیری نیز پیشتر پیرامون این سازوکار گفته بود، از این طریق می‌تواند به خواسته‌های داخلی و خارج از افغانستان بهتر رسیدگی کرد.

این در حالی است که با یکسالگی قدرت گرفتن طالبان در افغانستان، حقوق زنان همچنان نقض می‌شود و مکاتب دخترانه بسته است.

بیشتر بخوانید:

 

زنانسازمان مللنماینده آمریکا
نظرات (0)
افزودن نظر