تداوم نبرد ارتش با پیکارجویان طالب

وزارت دفاع ملی از کشته و زخمی شدن صدها پیکارجوی طالب در درگیری با نیروهای امنیتی و دفاعی کشور خبر می‌دهد.

 

وزارت دفاع ملی، با نشر خبرنامه‌ای گفته که در درگیری‌ها و حملات متقابل نیروهای دفاعی و امنیتی، ۱۶۰ پیکارجوی طالب کشته و ۱۰۸ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

در خبرنامه آمده که در این درگیری‌ها،‌ مقدار زیادی سلاح و مهمات دشمن تخریب شده و هم‌چنان، ۱۱ حلقه ماین  که توسط پیکارجویان طالب در نقاط مختلف کشور جهت هدف قرار دادن نظامیان و غیرنظامیان جاسازی شده بود، کشف و خنثی شده است.

در خبرنامه افزوده شده که این افراد  در ولایات هرات، بادغیس، غور، قندوز، غزنی، هلمند، ننگرهار، میدان وردک، و بدخشان کشته و زخمی شده اند.

این در حالی است که در روزهای اخیر گزارش ها حاکی از آن است که تعدادی از ولسوالی ها به دست پیکارجویان طالب افتاده است.

بیشتر بخوانید:

بادغیسپیکارجوی طالبحملاتدرگیریدشمندفاعسلاحغزنیغورغیرنظامیانقندوزماینملیمهماتنظامیانننگرهارنیروهای امنیتینیروهای دفاعیهراتهلمندوزارت
نظرات (0)
افزودن نظر