سرانجام پس از چند هفته، شاهراه هلمند-قندهار پاکسازی شد

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرده است که مسیر شاهراه قندهار-هلمند از وجود پیکارجویان طالب پاکسازی شده است.

 

فواد امان، معاون سخنگوی وزارت دفاع شب گذشته این خبر را اعلام کرده و اطمینان داد که اکنون مردم می‌توانند بدون نگرانی از این مسیر رفت و آمد کنند.

وی در ادامه تصریح کرد که نیروهای امنیتی در چارچوب مسوولیت‌های خود، عملیات پاکسازی در این مسیر را راه‌اندازی کرده و ده‌ها ماین کارگذاری شده این گروه را کشف و خنثی کردند.

شایان ذکر است که تاکنون پیکارجویان طالب پیرامون عقب نشینی و یا شکست در این مسیر جزئیاتی ارائه نکرده‌اند.

به دنبال حملات متعدد پیکارجویان طالب به بخش‌هایی از شهر لشکرگاه در مرکز ولایت هلمند، شاهراه قندهار- هلمند ناامن شد و برخی مناطق آن به دست این گروه سرنگون شد.

بیشتر بخوانید:

پیکارجویان طالبانخبر افغانستانخبر افغانستان جدیدخبر افغانستان جدید امروزخبر افغانستان ولایت هلمندخبر تازه هلمندخبر هلمند افغانستانشهر لشکرگاه هلمندشهر لشکرگاه هلمند افغانستانفواد امانلشكرگاه هلمندوزارت دفاع افغانستانوضعیت امنیتی ولایت هلمند
نظرات (0)
افزودن نظر