برپایی خیمه تحصن اعضای اتحادیه ملکیت‌های دولتی هرات

شماری از اعضای اتحادیه صنف غرفه‌داران و ملکیت‌های دولتی در ولایت هرات اعلام کرده‌اند که ویروس کرونا تبعات بسیاری روی اقتصاد این قشر گذاشته و به همین دلیل خیمه تحصن بر پا کرده‌اند.

 

همایون محمدی، رییس اتحادیه ملکیت‌های دولتی در هرات می‌گوید، با وجود اینکه مالیات بر ملکیت‌های دولتی بخشیده شده، اما کرایه این ملکیت‌ها تاکنون مشمول معافیت نشده است.

آقای محمدی خاطر نشان ساخت که ویروس کرونا و قرنطینه تاثیرات منفی بسیاری روی اقتصاد مردم گذاشته و دولت باید این ضررها را در نظر بگیرد.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت که فعالیت ملکیت‌های دولتی در جریان چهار ماه قرنطینه کاملا متوقف بوده و متضرر شده‌اند، در حالی که ملکیت‌های خصوصی از مالیات و کرایه معاف هستند.

اعضای این اتحادیه از رییس جمهور غنی می‌خواهند تا همانند ملکیت‌های خصوصی کرایه‌های دولتی را نیز ببخشد.

بیشتر بخوانید:

اقتصاد هراتتاثیر ویروس کرونا بالای اقتصاد افغانستانخبر افغانستانخبر افغانستان جدیدخبر افغانستان جدید امروزخبر جدید هراتخبر هراتخبر هرات افغانستانخبر هرات امروزرئیس جمهور غنیهرات خبر تازه افغانستانهرات خبر تازه امروزهمایون محمدیویروس کرونا
نظرات (0)
افزودن نظر