خشونت علیه زنان در ولایت غور به نصف رسیده است

مسوولان اداره رسیدگی به امور زنان ولایت غور اعلام کرده‌اند که میزان خشونت علیه زنان در این ولایت ۵۰ درصد کاهش را در مقایسه با سال گذشته تجربه می‌کند.

 

مسوولان این اداره نسبت به این موضوع ابراز خرسندی کرده و می‌گویند، سال گذشته ریاست امور زنان ولایت غور برای نخستین بار توانست برنامه‌های آگاهی‌رسانی در خصوص حقوق زنان را در هفت ولسوالی راه‌اندازی کند.

حلیمه پرستش، رییس امور زنان ولایت غور در پاسخ به تلویزیون چکاد گفت، برنامه‌های آگاهی‌رسانی این اداره به صورت بی پیشینه‌ای جریان دارد و حتی ساکنان ولسوالی‌های دوردست نیز از حقوق زنان آگاهی به دست آورده‌اند.

خانم پرستش در ادامه تاکید ورزید که زنان این ولایت در حال حاضر از آزادی خوبی برخوردار بوده و این آزادی را مدیون خون شهدا هستند.

بیشتر بخوانید:

اخبار افغانستاناخبار افغانستان جدیداخبار افغانستان دریاخبار غورحمایت از زنانخشونت علیه زنانخشونت علیه زنان در افغانستانریاست امور زنانزنان افغانزنان افغانستانزنان در افغانستانشهیدانکاهش خشونت علیه زنان
نظرات (0)
افزودن نظر